Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Letectví a kosmonautika - Ekologická účinnost stravovacích zařízení - Část 01: Obecné podmínky (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.8.2020
Označení normy: ČSN EN 4855-01
Třídící znak: 319901
Katalogové číslo: 510076
Datum vydání normy: 1.8.2020
Kód zboží: NS-1000762
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This document defines the test procedures and calculations to determine the ECO efficiency of the following catering equipment installed in an aircraft: - Chilling equipment (with freeze function); - Ovens (steam and convection ovens); - Beverage makers (coffee maker, water heater). Based on the results it will be possible to derive the energy consumption index and a performance index of the considered equipment type. The two index values represent the ECO efficiency
Poslední aktualizace: 23.04.2024 (Počet položek: 2 895 375)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.