Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Letectví a kosmonautika - Ekologická účinnost stravovacích zařízení - Část 01: Obecné podmínky (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.8.2020
Označení normy: ČSN EN 4855-01
Třídící znak: 319901
Katalogové číslo: 510076
Datum vydání normy: 1.8.2020
Kód zboží: NS-1000762
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This document defines the test procedures and calculations to determine the ECO efficiency of the following catering equipment installed in an aircraft: - Chilling equipment (with freeze function); - Ovens (steam and convection ovens); - Beverage makers (coffee maker, water heater). Based on the results it will be possible to derive the energy consumption index and a performance index of the considered equipment type. The two index values represent the ECO efficiency
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.