Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Hasicí zařízení v komerčních kuchyních - Požadavky na navrhování, dokumentaci a zkoušení (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.12.2021
Označení normy: ČSN EN 17446
Třídící znak: 389235
Katalogové číslo: 513389
Datum vydání normy: 1.12.2021
Kód zboží: NS-1042900
Počet stran: 40
Přibližná hmotnost: 120 g (0.26 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This document establishes the minimum requirements applicable to the design, installation, functioning, test and maintenance of fixed automatic fire extinguishing systems for kitchen protection that covers the cooking appliances, the hood, the plenum and the air extract ducts. This document also provides requirements for the construction and components performance as applicable to specific types, designs, sizes and arrangements of pre-engineered kitchen fire-extinguishing systems.
This document does not cover household kitchens or industrial food production equipment.
The detailed test procedures for the plenum and air extract ducts are contained in CEN/TS 17749.
Closed plenum type ventilated ceilings designed similar to standard hoods are included in this document. Open plenum type ventilated ceilings are excluded and require an engineered solution for the plenum protection. Protection for appliances below open or closed plenum ventilated ceilings are included
Poslední aktualizace: 02.12.2024 (Počet položek: 2 210 389)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.