Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES) (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.3.2020
Označení normy: ČSN EN 17265
Třídící znak: 560125
Katalogové číslo: 508985
Datum vydání normy: 1.3.2020
Kód zboží: NS-984678
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This document specifies a method for the determination of aluminium in food by inductively coupled plasma optical emission spectrometry (ICP-OES) after pressure digestion. This method was validated for wheat noodle, cheese, liver, beetroot and cocoa powder at mass fractions in the range of 15 mg/kg to 200 mg/kg. At concentrations above 200 mg/kg digestion temperatures higher than 220 °C can be necessary to recover the aluminium as completely as possible
Poslední aktualizace: 19.04.2024 (Počet položek: 2 860 954)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.