Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potravinářské stroje - Základní pojmy - Část 1: Bezpečnostní požadavky.
NORMA vydána dne 1.5.2015
Označení normy: ČSN EN 1672-1
Třídící znak: 512000
Katalogové číslo: 97519
Datum vydání normy: 1.5.2015
Kód zboží: NS-586322
Počet stran: 52
Přibližná hmotnost: 156 g (0.34 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato evropská norma řeší významná nebezpečí, nebezpečné situace a události týkající se komerčních a průmyslových potravinářských strojů, definovaných v kapitole 3, když jsou používány podle určení a za podmínek předvídatelného nesprávného použití výrobcem (viz kapitola 4).
Tato evropská norma řeší významná nebezpečí, nebezpečné situace a události, které se vyskytují během přepravy, montáže a instalace, uvádění do provozu, seřizování, zacvičování, programování, procesu přestavování, provozu, čištění, vyhledávání závad a údržby.
Tato evropská norma řeší ta rizika, která se vyskytují obvykle u potravinářských strojů a pro která mohou být stanoveny společné technické požadavky, které mohou být použity u všech (nebo u většiny) strojů majících toto konkrétní nebezpečí.
Nevztahuje se:
Tato evropská norma neplatí pro následující stroje:
Tato evropská norma neřeší hygienická rizika pro spotřebitele z potravinářského výrobku zpracovávaného v potravinářském stroji. Tato rizika jsou řešena v EN 1672-2:2005+A1:2009.
Tato evropská norma neplatí pro potravinářské stroje, které byly vyrobeny před datem vydání této evropské normy
Poslední aktualizace: 13.03.2025 (Počet položek: 2 232 199)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.