Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Zařízení komerčních kuchyní - Prvky pro větrání komerčních kuchyní - Část 7: Instalace a použití zabudovaných systémů pro potlačování požáru (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.11.2021
Označení normy: ČSN EN 16282-7+A1
Třídící znak: 127133
Katalogové číslo: 512932
Datum vydání normy: 1.11.2021
Kód zboží: NS-1041081
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
A1
This European Standard specifies requirements and gives recommendations for the design, installation, testing, maintenance and safety of kitchen fire suppression systems in buildings.
This European Standard is applicable to ventilation systems in commercial kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared, where tableware and equipment is washed, cleaned, food is stored and food waste areas.
This European Standard is applicable to fire suppression systems except those used in domestic kitchens or industrial food processing facilities.
Unless otherwise specified, the requirements of this standard should be checked by way of inspection and/or measurement.
NOTE - Please note the possible existence of additional or alternative local national regulations on installation, appliance requirements and inspection, maintenance and operation
Poslední aktualizace: 19.12.2024 (Počet položek: 2 216 019)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.