Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Obaly - Management hygieny ve výrobě obalů pro potraviny - Požadavky.
NORMA vydána dne 1.11.2008
Označení normy: ČSN EN 15593
Třídící znak: 770164
Katalogové číslo: 82202
Datum vydání normy: 1.11.2008
Kód zboží: NS-147063
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Balení a distribuce zboží všeobecně
Procesy v potravinářském průmyslu
Tato evropská norma je založena na principech analýzy nebezpečí a posouzení rizik.
Tato evropská norma poskytuje definici vhodné úrovně ovládacích prvků a opatření pro každý stupeň výrobního procesu.
Tato evropská norma klade příslušný důraz na opatření série EN ISO 9000, aby se zvýšila slučitelnost dvou norem.
Tato evropská norma může být aplikována nezávisle na dalších normách systémů managementu. Její zavedení může být uspořádáno nebo doplněno do existujících souvisejících požadavků systému managementu, zatímco organizace mohou zužitkovat existující systém(y) managementu ke stanovení systému managementu hygieny obalů pro potraviny, který vyhoví požadavkům této evropské normy.
Tato evropská norma je dokument popisující, jak systém managementu tak hygienické pokyny pro výrobce obalů jako součásti potravního řetězce jak popisuje EN ISO 22000.
Tato evropská norma nemá v úmyslu stanovit povinnou shodu obalů, které jsou ve styku s potravinami.
4.1.1978
17.11.1976
8.12.1978
7.5.1991
7.5.1991
7.5.1991
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.