Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potravinářské stroje - Stroje na oddělování rybích hlav a filetování - Bezpečnostní a hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 1.10.2015
Označení normy: ČSN EN 15467
Třídící znak: 513085
Katalogové číslo: 98531
Datum vydání normy: 1.10.2015
Kód zboží: NS-616061
Počet stran: 36
Přibližná hmotnost: 108 g (0.24 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky pro návrh a výrobu automatických strojů na oddělování rybích hlav a filetování a používané nože. Tato evropská norma platí pro strojní zařízení a přídavné zařízení na oddělování rybích hlav a filetování ryb v průmyslu na zpracování ryb. Tato evropská norma řeší všechna významná nebezpečí, nebezpečné situace a události týkající se strojů na oddělování rybích hlav a filetování, když jsou používány podle svého určení a za podmínek důvodně předvídatelného nesprávného použití výrobcem (viz kapitola 4). Norma řeší nebezpečí během následujících fází určeného používání: montáž a instalace, uvedení do provozu, nastavení a seřízení, provoz, čištění, vyhledávání poruchy a údržba. Při tvorbě této evropské normy byly přijaty následující předpoklady: stroje ovládají pouze zaškolené dospělé osoby; stroje jsou používány na pracovních místech s úrovní osvětlení, která může být rozumně očekávána na takových místech. Tato evropská norma neplatí pro stroje na oddělování rybích hlav a filetování, které byly vyrobeny před datem vydání této evropské normy
Poslední aktualizace: 25.03.2024 (Počet položek: 2 885 931)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.