Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potraviny - Stanovení vitaminu B6 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (Norma k přímému použití jako ČSN).
NORMA vydána dne 1.11.2014
Označení normy: ČSN EN 14164
Třídící znak: 560056
Katalogové číslo: 95888
Datum vydání normy: 1.11.2014
Kód zboží: NS-144790
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This European Standard specifies a method for the determination of vitamin B6 in foodstuffs by high performance liquid chromatography (HPLC). Vitamin B6 is the mass fraction of the sum of pyridoxine, pyridoxal, pyridoxamine including their phosphorylated derivatives determined as pyridoxine. The ß-glycosylated forms are not taken into account. These can be determined with the method given in EN 14663 [1] by which the different vitamins of vitamin B6 (pyridoxal, pyridoxamine and pyridoxine) are separated and individually quantified. A third European Standard, EN 14166 [2], determines the total vitamin B6 by microbiological assay
Poslední aktualizace: 21.12.2024 (Počet položek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.