Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC.
NORMA vydána dne 1.1.2004
Označení normy: ČSN EN 14148
Třídící znak: 560053
Katalogové číslo: 69359
Datum vydání normy: 1.1.2004
Kód zboží: NS-144759
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma specifikuje metodiku pro stanovení vitamínu K1 v potravinách. Stanovení vitamínu K1 je prováděno měřením redukovaného fyllochinonu. Po enzymatickém odstranění tuku ze vzorku, je vitamín K1 stanovován ve vhodném roztoku vzorku metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s postkolonovou redukcí a následnou fluorimetrickou detekcí. Izomery vitamínu K1 jsou kvantifikovány jako jeden nerozdělený pík na koloně C18.
NEPLATNÁ
1.5.2009
1.3.2010
1.1.2010
1.2.2012
1.7.2010
1.12.2012
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 19.12.2024 (Počet položek: 2 216 019)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.