Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu.
NORMA vydána dne 1.2.2003
Označení normy: ČSN EN 13806
Třídící znak: 560068
Katalogové číslo: 66364
Datum vydání normy: 1.2.2003
Kód zboží: NS-144007
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato evropská norma specifikuje metodu stanovení rtuti v potravinách metodou atomové absorpční spektrometrie technikou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu.
1.7.2006
1.11.2005
1.11.2005
1.8.2006
1.6.2010
1.6.2010
Poslední aktualizace: 21.01.2025 (Počet položek: 2 220 867)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.