Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu.
NORMA vydána dne 1.2.2003
Označení normy: ČSN EN 13806
Třídící znak: 560068
Katalogové číslo: 66364
Datum vydání normy: 1.2.2003
Kód zboží: NS-144007
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato evropská norma specifikuje metodu stanovení rtuti v potravinách metodou atomové absorpční spektrometrie technikou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu.
1.7.2006
1.11.2005
1.11.2005
1.8.2006
1.6.2010
1.6.2010
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 11.03.2025 (Počet položek: 2 231 896)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.