Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Tlakový rozklad.
NORMA vydána dne 1.4.2015
Označení normy: ČSN EN 13805
Třídící znak: 560067
Katalogové číslo: 97175
Datum vydání normy: 1.4.2015
Kód zboží: NS-583540
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato evropská norma specifikuje metodu tlakového rozkladu potravin pro účely stanovení stopových prvků. Metoda byla mezilaboratorně validována v kombinaci s technikami atomové absorpce (plamenová, elektrotermická (ET), hydridová, technika studených par) a s ICP-MS, ale lze ji použít i v kombinaci s ICP-OES, voltametrií a atomovou fluorescencí
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 19.12.2024 (Počet položek: 2 216 019)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.