Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potravinářské stroje - Stroje na výrobu koláčů a dortů - Bezpečnostní a hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 1.7.2010
Označení normy: ČSN EN 13390+A1
Třídící znak: 512560
Katalogové číslo: 86408
Datum vydání normy: 1.7.2010
Kód zboží: NS-142929
Počet stran: 48
Přibližná hmotnost: 144 g (0.32 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
A1
Tato norma stanovuje bezpečnostní a hygienické konstrukční požadavky pro výrobu strojů používaných pro výrobu koláčů, dortů, pirohů, výrobků typu plněných taštiček (en croute) a jiných podobných výrobků, kde těstové obaly jsou tvarovány uzavíráním pod tlakem jednou nebo více tvarovacími hlavami. Tato norma platí pro následující tři základní typy strojů jako jsou stroje, kde ruce obsluhy přicházejí do nebezpečného prostoru při každém cyklu, stroje, které jsou plněny mimo nebezpečný prostor a automatické stroje.
Automatická plnicí zařízení nejsou řešena touto normou. Tato norma platí pro elektricky, pneumaticky a hydraulicky poháněné stroje. Ručně poháněné stroje nejsou předmětem této normy
NEPLATNÁ
1.12.2010
NEPLATNÁ
1.8.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
1.1.2011
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
Poslední aktualizace: 19.12.2024 (Počet položek: 2 216 019)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.