Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Yogurt. Enumeration of characteristic microorganisms. Colony-count technique at 37 °C.
Automaticky přeložený název:
Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37°C.
NORMA vydána dne 7.2.2003
Označení normy: BS ISO 7889:2003
Datum vydání normy: 7.2.2003
Kód zboží: NS-114914
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 41189 3 Status: Under Review
Poslední aktualizace: 19.05.2025 (Počet položek: 2 201 616)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.