Norma BS ISO 7304-2:2008 31.5.2009 náhled

BS ISO 7304-2:2008

Alimentary pasta produced from durum wheat semolina. Estimation of cooking quality by sensory analysis. Routine method.

Automaticky přeložený název:

Zažívací těstoviny vyrobené z tvrdé pšeničné krupice. Odhad kvality vaření pomocí senzorické analýzy. Rutinní metoda



NORMA vydána dne 31.5.2009


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4517.60 bez DPH
4 517.60

Informace o normě:

Označení normy: BS ISO 7304-2:2008
Datum vydání normy: 31.5.2009
Kód zboží: NS-114769
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Anotace textu normy BS ISO 7304-2:2008 :

ISBN: 978 0 580 57254 8 Status: Under Review

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.