Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Alimentary pasta produced from durum wheat semolina. Estimation of cooking quality by sensory analysis. Routine method.
Automaticky přeložený název:
Zažívací těstoviny vyrobené z tvrdé pšeničné krupice. Odhad kvality vaření pomocí senzorické analýzy. Rutinní metoda
NORMA vydána dne 31.5.2009
Označení normy: BS ISO 7304-2:2008
Datum vydání normy: 31.5.2009
Kód zboží: NS-114769
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 57254 8 Status: Under Review
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 24.10.2025 (Počet položek: 2 240 934)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.