Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat flour (Triticum aestivum L.). Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an alveograph.
Automaticky přeložený název:
Pšeničná mouka. Fyzikální charakteristiky těst. Část 4: Stanovení reologických vlastností na alveografu.
NORMA vydána dne 12.9.2002
Označení normy: BS ISO 5530-4:2002
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 12.9.2002
Kód zboží: NS-114099
Počet stran: 34
Přibližná hmotnost: 102 g (0.22 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 07.07.2025 (Počet položek: 2 207 474)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.