NEPLATNÁ BS ISO 5530-4:2002 12.9.2002 náhled

BS ISO 5530-4:2002

Wheat flour (Triticum aestivum L.). Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an alveograph.

Automaticky přeložený název:

Pšeničná mouka. Fyzikální charakteristiky těst. Část 4: Stanovení reologických vlastností na alveografu.



NORMA vydána dne 12.9.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena7148.80 bez DPH
7 148.80

Informace o normě:

Označení normy: BS ISO 5530-4:2002
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 12.9.2002
Kód zboží: NS-114099
Počet stran: 34
Přibližná hmotnost: 102 g (0.22 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.