Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices. Saffron (Crocus sativus L.). Specification.
Přeložit název
NORMA vydána dne 16.7.2025
Označení normy: BS ISO 3632-1:2025
Datum vydání normy: 16.7.2025
Kód zboží: NS-1226824
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 978 0 539 30254 7 Status: Definitive
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 01.08.2025 (Počet položek: 2 211 585)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.