Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fermented milk products. Bacterial starter cultures. Standard of identity.
Automaticky přeložený název:
Fermentované mléčné výrobky - Bakteriální startovací kultury - Charakteristika.
NORMA vydána dne 28.2.2010
Označení normy: BS ISO 27205:2010
Datum vydání normy: 28.2.2010
Kód zboží: NS-113123
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 64143 5 Status: Confirmed
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.