Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products. Sensory analysis. Guidance on a method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky. Senzorická analýza. Pokyny o metodě pro hodnocení souladu se specifikacemi výrobků pro senzorickými vlastnostmi bodování
NORMA vydána dne 31.1.2010
Označení normy: BS ISO 22935-3:2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.1.2010
Kód zboží: NS-112661
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 15.09.2024 (Počet položek: 2 433 670)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.