Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products. Sensory analysis. Guidance on a method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky. Senzorická analýza. Pokyny o metodě pro hodnocení souladu se specifikacemi výrobků pro senzorickými vlastnostmi bodování
NORMA vydána dne 31.1.2010
Označení normy: BS ISO 22935-3:2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.1.2010
Kód zboží: NS-112661
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.12.2025 (Počet položek: 2 253 013)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.