Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products. Sensory analysis. Recommended methods for sensory evaluation.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky. Senzorická analýza. Doporučené metody senzorické hodnocení
NORMA vydána dne 31.1.2010
Označení normy: BS ISO 22935-2:2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.1.2010
Kód zboží: NS-112660
Počet stran: 32
Přibližná hmotnost: 96 g (0.21 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 22.12.2025 (Počet položek: 2 253 013)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.