Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products. Sensory analysis. Recommended methods for sensory evaluation.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky. Senzorická analýza. Doporučené metody senzorické hodnocení
NORMA vydána dne 31.1.2010
Označení normy: BS ISO 22935-2:2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.1.2010
Kód zboží: NS-112660
Počet stran: 32
Přibližná hmotnost: 96 g (0.21 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 15.09.2024 (Počet položek: 2 433 670)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.