Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products. Sensory analysis. General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky. Senzorická analýza. Obecný návod pro nábor, výběr, školení a sledování hodnotitelů
NORMA vydána dne 31.1.2010
Označení normy: BS ISO 22935-1:2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.1.2010
Kód zboží: NS-112659
Počet stran: 30
Přibližná hmotnost: 90 g (0.20 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 27.04.2025 (Počet položek: 2 197 486)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.