Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products. Starter cultures, probiotics and fermented products. Quantification of lactic acid bacteria by flow cytometry.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky. Startovací kultury, probiotik a fermentovaných výrobků. Kvantifikace bakterií mléčného kvašení pomocí průtokové cytometrie
NORMA vydána dne 31.12.2015
Označení normy: BS ISO 19344:2015
Datum vydání normy: 31.12.2015
Kód zboží: NS-624037
Počet stran: 36
Přibližná hmotnost: 108 g (0.24 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 85108 7 Status: Confirmed
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 23.04.2025 (Počet položek: 2 197 336)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.