Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs. Principles of selection and criteria of validation for varietal identification methods using specific nucleic acid.
Automaticky přeložený název:
Potraviny. Zásady výběru a kritéria pro potvrzení identifikace odrůdové metody používající specifické nukleové kyseliny
NORMA vydána dne 30.11.2013
Označení normy: BS ISO 13495:2013
Datum vydání normy: 30.11.2013
Kód zboží: NS-110206
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 68034 2 Status: Confirmed
Poslední aktualizace: 23.05.2025 (Počet položek: 2 201 776)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.