Norma BS ISO 11053:2009 31.12.2009 náhled

BS ISO 11053:2009

Vegetable fats and oils. Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate.

Automaticky přeložený název:

Rostlinné tuky a oleje. Stanovení ekvivalenty kakaového másla v mléčné čokoládě



NORMA vydána dne 31.12.2009


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena6 014.20 bez DPH
6 014.20

Informace o normě:

Označení normy: BS ISO 11053:2009
Datum vydání normy: 31.12.2009
Kód zboží: NS-109217
Počet stran: 32
Přibližná hmotnost: 96 g (0.21 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Anotace textu normy BS ISO 11053:2009 :

ISBN: 978 0 580 63235 8 Status: Confirmed

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.