Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils. Determination of water content. Karl Fischer method (pyridine free).
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu).
NORMA vydána dne 30.9.2008
Označení normy: BS EN ISO 8534:2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 30.9.2008
Kód zboží: NS-105985
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 15.08.2025 (Počet položek: 2 211 582)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.