NEPLATNÁ BS EN ISO 8534:2008 30.9.2008 náhled

BS EN ISO 8534:2008

Animal and vegetable fats and oils. Determination of water content. Karl Fischer method (pyridine free).

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu).



NORMA vydána dne 30.9.2008


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4641.00 bez DPH
4 641.00

Informace o normě:

Označení normy: BS EN ISO 8534:2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 30.9.2008
Kód zboží: NS-105985
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.