NEPLATNÁ BS EN ISO 8534:2008 30.9.2008 náhled

BS EN ISO 8534:2008

Animal and vegetable fats and oils. Determination of water content. Karl Fischer method (pyridine free).

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu).



NORMA vydána dne 30.9.2008


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4353.00 bez DPH
4 353.00

Informace o normě:

Označení normy: BS EN ISO 8534:2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 30.9.2008
Kód zboží: NS-105985
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.