Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk based edible ices and ice mixes. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method).
Automaticky přeložený název:
Mléčné mražené krémy, zmrzliny a směsi pro jejich výrobu - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 15.3.2000
Označení normy: BS EN ISO 7328:2000
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 15.3.2000
Kód zboží: NS-105553
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 08.09.2024 (Počet položek: 2 346 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.