Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Skimmed milk, whey and buttermilk. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method).
Automaticky přeložený název:
Odstředěné mléko, syrovátka a podmáslí - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 31.1.2009
Označení normy: BS EN ISO 7208:2008
Datum vydání normy: 31.1.2009
Kód zboží: NS-105526
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Mléko a mléčné výrobky všeobecně
Mléko a zpracované mléčné produkty
ISBN: 978 0 580 63538 0 Status: Proposed for Withdrawal
31.8.1981
31.1.2011
31.1.2011
31.12.1959
15.11.1962
15.10.1994
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.