Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Skimmed milk, whey and buttermilk. Determination of fat content. Gravimetric method (reference method).
Automaticky přeložený název:
Odstředěné mléko, syrovátka a podmáslí - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 15.3.2000
Označení normy: BS EN ISO 7208:2000
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 15.3.2000
Kód zboží: NS-105525
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.