Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Specific rules for the preparation of milk and milk products.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 5: Specifické pokyny pro vzorky mléka a mléčných výrobků.
NORMA vydána dne 30.9.2010
Označení normy: BS EN ISO 6887-5:2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 30.9.2010
Kód zboží: NS-105436
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 19.08.2025 (Počet položek: 2 212 995)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.