Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Specific rules for the preparation of meat and meat products.
Přeložit název
NORMA vydána dne 30.6.2009
Označení normy: BS EN ISO 6887-2:2003
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 30.6.2009
Kód zboží: NS-966279
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 18.12.2025 (Počet položek: 2 252 678)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.