Norma BS EN ISO 6579-4:2025 7.2.2025 náhled

BS EN ISO 6579-4:2025

Microbiology of the food chain. Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella. Identification of monophasic Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) by polymerase chain reaction (PCR).

Přeložit název

NORMA vydána dne 7.2.2025


DostupnostVyprodáno
CenaNADOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: BS EN ISO 6579-4:2025
Datum vydání normy: 7.2.2025
Kód zboží: NS-1213002
Počet stran: 42
Přibližná hmotnost: 126 g (0.28 liber)
Země: Britská technická norma
*) U zboží, které není skladem a musí se objednávat u vydavatele, budou započítány i skutečné náklady na dopravné a balné. Jejich výši Vám sdělíme na základě Vašeho dotazu na e-mailu info@normservis.cz, popř. na telefonním čísle +420 566 621 759.

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotace textu normy BS EN ISO 6579-4:2025 :

ISBN: 978 0 539 29261 9 Status: Definitive

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.