NEPLATNÁ BS EN ISO 6321:2002 10.5.2002 náhled

BS EN ISO 6321:2002

Animal and vegetable fats and oils. Determination of melting point in open capillary tubes (slip point).

Přeložit název

NORMA vydána dne 10.5.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4563.90 bez DPH
4 563.90

Informace o normě:

Označení normy: BS EN ISO 6321:2002
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 10.5.2002
Kód zboží: NS-966224
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.