Norma BS EN ISO 5764:2009 31.7.2009 náhled

BS EN ISO 5764:2009

Milk. Determination of freezing point. Thermistor cryoscope method (Reference method).

Automaticky přeložený název:

Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda).



NORMA vydána dne 31.7.2009


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena5 967.80 bez DPH
5 967.80

Informace o normě:

Označení normy: BS EN ISO 5764:2009
Datum vydání normy: 31.7.2009
Kód zboží: NS-105140
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Kategorie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Anotace textu normy BS EN ISO 5764:2009 :

ISBN: 978 0 580 56764 3 Status: Confirmed

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.