Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk. Determination of freezing point. Thermistor cryoscope method (Reference method).
Automaticky přeložený název:
Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 31.7.2009
Označení normy: BS EN ISO 5764:2009
Datum vydání normy: 31.7.2009
Kód zboží: NS-105140
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 56764 3 Status: Confirmed
19.7.1968
NEPLATNÁ
31.8.2010
14.1.2005
14.1.2005
29.6.2007
31.5.2007
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.