Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an extensograph.
Automaticky přeložený název:
Pšeničná mouka. Fyzikální vlastnosti těsta. Stanovení reologických vlastností pomocí extensograph
NORMA vydána dne 28.2.2015
Označení normy: BS EN ISO 5530-2:2015
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 28.2.2015
Kód zboží: NS-105112
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 11.12.2025 (Počet položek: 2 249 478)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.