NEPLATNÁ BS EN ISO 5530-2:2015 28.2.2015 náhled

BS EN ISO 5530-2:2015

Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an extensograph.

Automaticky přeložený název:

Pšeničná mouka. Fyzikální vlastnosti těsta. Stanovení reologických vlastností pomocí extensograph



NORMA vydána dne 28.2.2015


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena5975.40 bez DPH
5 975.40

Informace o normě:

Označení normy: BS EN ISO 5530-2:2015
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 28.2.2015
Kód zboží: NS-105112
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.