Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.
Automaticky přeložený název:
Pšeničná mouka. Fyzikální vlastnosti těsta. Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
NORMA vydána dne 31.12.2014
Označení normy: BS EN ISO 5530-1:2014
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.12.2014
Kód zboží: NS-105111
Počet stran: 36
Přibližná hmotnost: 108 g (0.24 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 07.07.2025 (Počet položek: 2 207 474)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.