Norma BS EN ISO 5381:1994 15.11.1994 náhled

BS EN ISO 5381:1994

Starch hydrolysis products. Determination of water content. Modified Karl Fischer method.

Automaticky přeložený název:

Škrobové hydrolyzované výrobky - Stanovení obsahu vody - Modifikovaná metoda Karl Fischera (ISO 5381: 1983).



NORMA vydána dne 15.11.1994


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3 633.50 bez DPH
3 633.50

Informace o normě:

Označení normy: BS EN ISO 5381:1994
Datum vydání normy: 15.11.1994
Kód zboží: NS-105073
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Kategorie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotace textu normy BS EN ISO 5381:1994 :

ISBN: 0 580 23187 9 Status: Under Review

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.