Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils. Determination of peroxide value. Iodometric (visual) endpoint determination.
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení peroxidového čísla - Jodometrické (vizuální) stanovení koncového bodu.
NORMA vydána dne 31.5.2010
Označení normy: BS EN ISO 3960:2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.5.2010
Kód zboží: NS-104714
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 18.10.2024 (Počet položek: 2 205 605)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.