Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils. Determination of peroxide value. Iodometric (visual) endpoint determination.
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení peroxidového čísla - Jodometrické (vizuální) stanovení koncového bodu.
NORMA vydána dne 31.5.2009
Označení normy: BS EN ISO 3960:2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.5.2009
Kód zboží: NS-104713
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.10.2024 (Počet položek: 2 205 605)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.