Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Butter. Determination of water, solids-not-fat and fat contents on the same test portion (reference method).
Automaticky přeložený název:
Máslo. Stanovení vody , sušiny bez tuku a tuku obsah na stejném zkušebního vzorku ( referenční metoda )
NORMA vydána dne 15.9.1995
Označení normy: BS EN ISO 3727:1995
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 15.9.1995
Kód zboží: NS-104606
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 31.10.2024 (Počet položek: 2 208 647)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.