Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cereals and cereal products. Common wheat (Triticum aestivum L.). Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology.
Automaticky přeložený název:
Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí.
NORMA vydána dne 31.7.2008
Označení normy: BS EN ISO 27971:2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.7.2008
Kód zboží: NS-104261
Počet stran: 62
Přibližná hmotnost: 186 g (0.41 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poslední aktualizace: 16.05.2024 (Počet položek: 2 902 054)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.