Norma BS EN ISO 16140-3:2021+A1:2025 4.11.2025 náhled

BS EN ISO 16140-3:2021+A1:2025

Microbiology of the food chain. Method validation. Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory.

Přeložit název

NORMA vydána dne 4.11.2025


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena8860.00 bez DPH
8 860.00

Informace o normě:

Označení normy: BS EN ISO 16140-3:2021+A1:2025
Datum vydání normy: 4.11.2025
Kód zboží: NS-1246795
Počet stran: 98
Přibližná hmotnost: 325 g (0.72 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotace textu normy BS EN ISO 16140-3:2021+A1:2025 :

ISBN: 978 0 539 30933 1 Status: Definitive

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.