Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain. Method validation. Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory.
Přeložit název
NORMA vydána dne 4.11.2025
Označení normy: BS EN ISO 16140-3:2021+A1:2025
Datum vydání normy: 4.11.2025
Kód zboží: NS-1246795
Počet stran: 98
Přibližná hmotnost: 325 g (0.72 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 978 0 539 30933 1 Status: Definitive
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 11.12.2025 (Počet položek: 2 249 478)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.