Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain. Method validation. Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory.
Přeložit název
NORMA vydána dne 17.3.2021
Dostupnost | Vyprodáno |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: BS EN ISO 16140-3:2021
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 17.3.2021
Kód zboží: NS-1020228
Počet stran: 88
Přibližná hmotnost: 295 g (0.65 liber)
Země: Britská technická norma
*) U zboží, které není skladem a musí se objednávat u vydavatele, budou započítány i skutečné náklady na dopravné a balné. Jejich výši Vám sdělíme na základě Vašeho dotazu na e-mailu info@normservis.cz, popř. na telefonním čísle +420 566 621 759.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 22.08.2025 (Počet položek: 2 213 186)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.