Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain. Method validation. Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory.
Přeložit název
NORMA vydána dne 17.3.2021
Dostupnost | Vyprodáno |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: BS EN ISO 16140-3:2021
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 17.3.2021
Kód zboží: NS-1020228
Počet stran: 88
Přibližná hmotnost: 295 g (0.65 liber)
Země: Britská technická norma
*) U zboží, které není skladem a musí se objednávat u vydavatele, budou započítány i skutečné náklady na dopravné a balné. Jejich výši Vám sdělíme na základě Vašeho dotazu na e-mailu info@normservis.cz, popř. na telefonním čísle +420 566 621 759.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 16.05.2025 (Počet položek: 2 200 115)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.