Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs. Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method.
Automaticky přeložený název:
Obiloviny, výrobky na bázi obilovin a krmiv. Stanovení surového tuku a celkového obsahu tuku metodou Randall extrakční
NORMA vydána dne 30.9.2015
Označení normy: BS EN ISO 11085:2015
Datum vydání normy: 30.9.2015
Kód zboží: NS-615897
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 83937 5 Status: Under Review
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.09.2024 (Počet položek: 2 350 347)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.