Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs. Determination of patulin in fruit juice and fruit based purée for infants and young children. HPLC method with liquid/liquid partition cleanup and solid phase extraction and UV detection.
Automaticky přeložený název:
Potraviny - Stanovení patulinu v ovocných šťávách a pyré na bázi ovoce pro kojence a malé děti - HPLC metoda s přečištěním kapalina/kapalina, extrakcí na pevnou fázi a UV detekcí.
NORMA vydána dne 31.10.2010
Označení normy: BS EN 15890:2010
Datum vydání normy: 31.10.2010
Kód zboží: NS-87470
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Předem připravená a balená jídla
Ovoce a výrobky z ovoce
Nealkoholické nápoje
ISBN: 978 0 580 65880 8 Status: Confirmed
1.1.1968
1.1.1971
NEPLATNÁ
1.7.1971
1.7.1971
1.1.1972
1.1.1972
Poslední aktualizace: 05.07.2025 (Počet položek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.