Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs. Determination of ochratoxin A in currants, raisins, sultanas, mixed dried fruit and dried figs. HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection.
Automaticky přeložený název:
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v korintkách, rozinkách, sultánkách, směsích sušeného ovoce a sušených fících - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí.
NORMA vydána dne 28.2.2010
Označení normy: BS EN 15829:2010
Datum vydání normy: 28.2.2010
Kód zboží: NS-87424
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Ovoce a výrobky z ovoce
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
ISBN: 978 0 580 63017 0 Status: Confirmed
1.9.1993
NEPLATNÁ
1.4.1970
NEPLATNÁ
1.6.1971
1.5.1991
NEPLATNÁ
1.6.1971
NEPLATNÁ
1.2.1972
Poslední aktualizace: 17.07.2025 (Počet položek: 2 208 096)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.