Norma BS EN 13191-1:2000 15.8.2000 náhled

BS EN 13191-1:2000

Non-fatty food. Determination of bromide residues. Determination of total bromide as inorganic bromide.

Automaticky přeložený název:

Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 1: Stanovení celkového obsahu bromidů jako anorganických bromidů.



NORMA vydána dne 15.8.2000


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3705.80 bez DPH
3 705.80

Informace o normě:

Označení normy: BS EN 13191-1:2000
Datum vydání normy: 15.8.2000
Kód zboží: NS-83544
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Anotace textu normy BS EN 13191-1:2000 :

ISBN: 0 580 34847 4 Status: Confirmed

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.