Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Non-fatty food. Determination of bromide residues. Determination of total bromide as inorganic bromide.
Automaticky přeložený název:
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 1: Stanovení celkového obsahu bromidů jako anorganických bromidů.
NORMA vydána dne 15.8.2000
Označení normy: BS EN 13191-1:2000
Datum vydání normy: 15.8.2000
Kód zboží: NS-83544
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 34847 4 Status: Confirmed
Poslední aktualizace: 17.07.2025 (Počet položek: 2 208 096)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.