Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Vinegar. Product made from liquids of agricultural origin. Definitions, requirements, marking.
Automaticky přeložený název:
Kvasný ocet - Produkt vyrobený z tekutin zemědělského původu - Definice, požadavky, značení.
NORMA vydána dne 15.10.2000
Označení normy: BS EN 13188:2000
Datum vydání normy: 15.10.2000
Kód zboží: NS-83539
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Potravinářské přísady
Potravinářská technologie (názvosloví)
Koření
ISBN: 0 580 36064 4 Status: Under Review
1.7.2003
17.7.2001
17.7.2001
28.10.2009
15.7.1973
15.10.1973
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.