Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mechanical dishwashing resistance of utensils. Rapid test for ceramic catering articles.
NORMA vydána dne 31.3.2006
Označení normy: BS EN 12875-5:2006
Datum vydání normy: 31.3.2006
Kód zboží: NS-82821
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Myčky nádobí
Kuchyňské nádobí, stolní nádobí, příbory
Materiály a výrobky přicházející do styku s potravinami
ISBN: 0 580 48035 6 Status: Confirmed
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.06.2025 (Počet položek: 2 204 851)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.
Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.
Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.