Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of sucrose content. NADP spectrometric method.
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymatické stanovení obsahu sacharózy - NADP spektrofotometrická metoda.
NORMA vydána dne 15.5.1997
Označení normy: BS EN 12146:1997
Datum vydání normy: 15.5.1997
Kód zboží: NS-81439
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 27063 7 Status: Under Review
15.2.1998
15.2.1998
15.2.1998
15.2.1998
15.1.1998
15.5.1997
Poslední aktualizace: 05.07.2025 (Počet položek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.