Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Vacuum salt for butter and cheese making.
Automaticky přeložený název:
Vakuová sůl pro másla a sýrů
NORMA vydána dne 11.1.1957
Označení normy: BS 998:1957
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 11.1.1957
Kód zboží: NS-79458
Přibližná hmotnost: 300 g (0.66 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 02.09.2025 (Počet položek: 2 230 856)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.