Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Vacuum salt for butter and cheese making.
Automaticky přeložený název:
Vakuová sůl pro másla a sýrů
NORMA vydána dne 11.1.1957
Označení normy: BS 998:1957
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 11.1.1957
Kód zboží: NS-79458
Přibližná hmotnost: 300 g (0.66 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.