Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Chemical analysis of cheese. Determination of salt content..
Automaticky přeložený název:
Chemická analýza sýra. Stanovení obsahu soli.
NORMA vydána dne 15.12.1976
Označení normy: BS 770-4:1976
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 15.12.1976
Kód zboží: NS-77392
Přibližná hmotnost: 300 g (0.66 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 20.07.2025 (Počet položek: 2 209 004)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.